• Nou
Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 700 x 600 x 250 mm
 • Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 700 x 600 x 250 mm
 • Separatoare magnetice suspendate pentru benzi transportoare 700 x 600 x 250 mm
 • Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 700 x 600 x 250 mm schema
 • Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 700 x 600 x 250 mm schema de funcționare

Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 700 x 600 x 250 mm

0,00 lei Economisiți 0,00 lei
cu TVA
Separatorul magnetic suspendat pentru benzi transportoare 700 x 600 x 250 mm este plasat deasupra benzilor transportoare pentru a filtra și a elimina materialele feromagnetice, protejând astfel echipamentele de procesare și asigurând siguranța și sănătatea utilizatorilor. Acest bloc magnetic de mare energie este special conceput pentru aplicații industriale și se folosește într-o varietate de domenii, cum ar fi reciclarea deșeurilor, procesarea alimentelor și industria chimică.
Informațiile asupra produselor, caracteristicilor și prețurilor acestora corespund unei definiții la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Ele sunt oferite numai cu titlu informativ și deci nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală. Informațiile asupra produselor, caracteristicilor și prețurilor acestora corespund unei definiții la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Ele sunt oferite numai cu titlu informativ și deci nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală.
Consumatorul va fi contactat telefonic de către un reprezentant MAGNEO SMART pentru confirmare verbală. Pentru aceasta vă rugăm să vă asigurați de acuratețea datelor introduse astfel încât să vă putem contacta. Nu livrăm produse echivalente decât cu acordul scris sau verbal al clientului. Consumatorul va fi contactat telefonic de către un reprezentant MAGNEO SMART pentru confirmare verbală. Pentru aceasta vă rugăm să vă asigurați de acuratețea datelor introduse astfel încât să vă putem contacta. Nu livrăm produse echivalente decât cu acordul scris sau verbal al clientului.
Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora cu notificare prealabila la e-mail contact@magneo-smart.ro. Taxele de retur vor fi suportate de client. MAGNEO SMART va returna valoarea produselor în 14 zile de la primirea lor prin transfer bancar. Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora cu notificare prealabila la e-mail contact@magneo-smart.ro. Taxele de retur vor fi suportate de client. MAGNEO SMART va returna valoarea produselor în 14 zile de la primirea lor prin transfer bancar.

Unitatea magnetică permanentă este plasată deasupra benzilor transportoare pentru a filtra și a elimina materialele feromagnetice, protejând astfel echipamentele de procesare și asigurând siguranța și sănătatea utilizatorilor. Acest bloc magnetic de mare energie este special conceput pentru aplicații industriale și se folosește într-o varietate de domenii, cum ar fi reciclarea deșeurilor, procesarea alimentelor și industria chimică.

Principiu de funcționare - separator magnetic suspendat cu magnet permanent pentru banda transportoare cu curățare manuală

Principiu de funcționare al separatorului magnetic suspendat cu magnet permanent pentru bandă transportoare - curățare manuală

Funcționând pe baza energiei unui magnet permanent, blocul magnetic atrage materialele feromagnetice care trec dedesubtul său, de la o distanță mare. Distanța de instalare poate varia de la 100 mm la 400 mm, în funcție de tip. Nu este necesară energia electrică pentru funcționarea sa, ceea ce înseamnă că este o soluție ecologică și eficientă energetic.

Blocul magnetic este disponibil în diferite dimensiuni și capacități, în funcție de cerințele dumneavoastră și de volumul de materii prime ce trebuie procesate. Este potrivit pentru captarea pieselor de fier din fluxul de materiale, de la particule de ordinul milimetrilor până la piese cu greutatea de mai multe kilograme.

Pentru a asigura o eficiență maximă în separarea materialelor feromagnetice, blocul magnetic poate fi echipat cu un sistem de curățare automată. Acest lucru reduce semnificativ timpul și efortul necesar pentru întreținere și crește durata de viață a echipamentului.

Blocul magnetic beneficiază de o construcție robustă și de materiale de înaltă calitate. Poate fi fixat cu un sistem de sprijin rigid sau cu un sistem de tije reglabil, în funcție de nevoile dumneavoastră

Avantajele utilizării acestui bloc magnetic includ:

 • Protecția echipamentelor de procesare, cum ar fi concasoare, pulverizatoare, benzi transportoare și ecrane;
 • Asigurarea calității produselor, prin eliminarea particulelor feromagnetice până la dimensiuni sub-microscopice;
 • Reducerea riscului de contaminare a produselor alimentare și a altor materii prime;
 • Prevenirea deteriorării și uzurii premature a mașinilor și a echipamentelor asociate;
 • Simplificarea și îmbunătățirea procesului de sortare a deșeurilor în stațiile de reciclare.

În concluzie, acest bloc magnetic de mare energie pentru aplicații industriale reprezintă o soluție eficientă și sigură pentru separarea și eliminarea materialelor feromagnetice din fluxul de materii prime. Cu un design adaptabil și personalizabil în funcție de cerințele dumneavoastră, acest echipament vă poate ajuta să îmbunătățiți calitatea produsului dumneavoastră sau să vă protejați echipamentele din linia de producție.

SPM25

Date tehnice

Greutate 380000 g
Înălțime 250 mm
Lungime 700 mm
Lățime 600 mm

Recenzii

Pentru moment nu există nicio recenzie.

Scrieți o recenzie

Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 700 x 600 x 250 mm

Separatorul magnetic suspendat pentru benzi transportoare 700 x 600 x 250 mm este plasat deasupra benzilor transportoare pentru a filtra și a elimina materialele feromagnetice, protejând astfel echipamentele de procesare și asigurând siguranța și sănătatea utilizatorilor. Acest bloc magnetic de mare energie este special conceput pentru aplicații industriale și se folosește într-o varietate de domenii, cum ar fi reciclarea deșeurilor, procesarea alimentelor și industria chimică.

Scrieți o recenzie

alte 2 produse din aceeași categorie:
Înălțime: 180 mm, Lungime: 500 mm, Lățime: 400 mm
Separatorul magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 500 x 400 x 180 mm poate fi folosit pentru a îndepărta și filtra particulele feromagnetice dintr-un flux de material. Acesta este instalat deasupra benzilor transportoare sau jgheaburilor și folosește câmpul magnetic a unui magnet permanent pentru a atrage și reține particulele feromagnetice din materialul care trece pe dedesubt. Separatorul magnetic suspendat este eficient și economic, fiind ideal pentru protecția echipamentelor și îmbunătățirea calității produselor în diverse industrii.
Preț 0,00 lei
Stoc epuizat
Previzualizare
Înălțime: 350 mm, Lungime: 900 mm, Lățime: 800 mm
Separatorul magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 500 x 400 x 180 mm se montează deasupra benzilor transportoare, având rolul de a elimina materialele feromagnetice și de a proteja echipamentele și procesele industriale de contaminare. Acest bloc magnetic puternic este conceput special pentru a face față cerințelor aplicațiilor industriale dintr-o gamă largă de sectoare, precum prelucrarea metalelor, industria alimentară, reciclarea deșeurilor și multe altele.
Preț 0,00 lei
Stoc epuizat
Previzualizare
 • Nou