Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 900 x 800 x 350 mm
 • Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 900 x 800 x 350 mm
 • Separatoare magnetice suspendate pentru benzi transportoare 900 x 800 x 350 mm
 • Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 900 x 800 x 350 mm schema
 • Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 900 x 800 x 350 mm schema de funcționare

Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 800 x 800 x 350 mm

18.850,00 lei
cu TVA
Separatorul magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 800 x 800 x 350 mm se montează deasupra benzilor transportoare, având rolul de a elimina materialele feromagnetice și de a proteja echipamentele și procesele industriale de contaminare. Acest bloc magnetic puternic este conceput special pentru a face față cerințelor aplicațiilor industriale dintr-o gamă largă de sectoare, precum prelucrarea metalelor, industria alimentară, reciclarea deșeurilor și multe altele.
Siguranța dumneavoastră este importantă pentru noi. Vă rugăm să citiți secțiunea „Siguranță” înainte de a începe să utilizați magneții neodim.
Informațiile produselor corespund momentului redactării și sunt oferite numai cu titlu informativ. Deci nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală.
Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora. Pentru exercitarea dreptului la renunțare, trebuie trimisă o notificare clară, în scris sau mail.

Unitatea magnetică permanentă se montează deasupra benzilor transportoare, având rolul de a elimina materialele feromagnetice și de a proteja echipamentele și procesele industriale de contaminare. Acest bloc magnetic puternic este conceput special pentru a face față cerințelor aplicațiilor industriale dintr-o gamă largă de sectoare, precum prelucrarea metalelor, industria alimentară, reciclarea deșeurilor și multe altele.

Principiul de funcționare pentru separatorul magnetic suspendat cu magnet permanent pentru banda transportoare

Bazându-se pe energia unui magnet permanent, acest dispozitiv atrage și reține materialele feromagnetice care trec prin apropierea sa, având capacitatea de a capta obiecte metalice de la distanțe considerabile. Funcționarea sa nu necesită energie electrică, ceea ce face ca acest bloc magnetic să fie o soluție durabilă și economică pentru industrie.

În funcție de nevoile dumneavoastră specifice, blocul magnetic poate fi adaptat pentru a capta particule metalice de la dimensiuni milimetrice până la obiecte mai mari, cântărind câteva kilograme. Eficiența și performanța dispozitivului sunt asigurate de o echipă de ingineri și designeri specializați, care adaptează proiectul în funcție de cerințele fiecărei aplicații.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui bloc magnetic este versatilitatea sa. Poate fi montat folosind un sistem de susținere rigid sau un sistem de tije reglabil, în funcție de specificațiile instalației dumneavoastră Pentru a facilita procesul de curățare și întreținere, blocul magnetic poate fi echipat cu un sistem automat de curățare a contaminanților feromagnetici acumulați pe suprafața sa.

Acest bloc magnetic se remarcă printr-o construcție solidă și durabilă, utilizând materiale de înaltă calitate. Acesta asigură o protecție eficientă a echipamentelor de procesare, cum ar fi morile, granulatoarele și benzi transportoare, și minimizează riscul de contaminare a produselor procesate.

Printre beneficiile utilizării acestui bloc magnetic se numără:

 • Prevenirea deteriorării și a uzurii premature a echipamentelor și mașinilor industriale;
 • Asigurarea calității produselor procesate, prin eliminarea contaminanților feromagnetici;
 • Reducerea riscului de accidente și îmbunătățirea siguranței în mediul de lucru;
 • Economisirea energiei, datorită faptului că funcționarea sa nu necesită energie electrică;
 • Simplificarea proceselor de sortare și reciclare a deșeurilor în stațiile de prelucrare.

În concluzie, acest bloc magnetic puternic reprezintă o soluție ideală pentru aplicațiile industriale care necesită separarea și eliminarea eficientă a materialelor feromagnetice din procesele de producție. Cu un design adaptabil și personalizabil în funcție de cerințele și specificațiile dumneavoastră, acest echipament poate contribui semnificativ la îmbunătățirea calității produselor, reducerea costurilor operaționale și asigurarea unui mediu de lucru mai sigur și mai curat.

Blocul magnetic puternic poate fi utilizat într-o multitudine de aplicații și industrii, inclusiv:

 • Industria alimentară: pentru a elimina contaminanții feromagnetici din materiile prime și a asigura conformitatea cu standardele de calitate și siguranță alimentară;
 • Industria farmaceutică: pentru a proteja echipamentele de procesare, cum ar fi morile și granulatoarele, de contaminarea cu particule metalice și a asigura integritatea produselor farmaceutice;
 • Industria materialelor de construcție: pentru a elimina materialele feromagnetice din materiile prime, precum nisip, pietriș și ciment, și pentru a preveni deteriorarea echipamentelor de procesare;
 • Industria de prelucrare a metalelor: pentru a separa materialele feromagnetice de materialele nemagnetice în procesele de reciclare și prelucrare a metalelor, îmbunătățind astfel eficiența și rentabilitatea operațiunilor;
 • Industria reciclării deșeurilor: pentru a facilita procesele de sortare și reciclare a deșeurilor solide, prin eliminarea materialelor feromagnetice și reducerea riscului de accidente.

Indiferent de domeniul de aplicare, acest bloc magnetic puternic vă poate ajuta să vă optimizați procesele de producție, să protejați echipamentele și personalul și să îndepliniți standardele de calitate și siguranță impuse de industrie. Investind într-un astfel de echipament, veți beneficia de o soluție durabilă și fiabilă pentru gestionarea materialelor feromagnetice în cadrul operațiunilor dumneavoastră industriale.

SMS35

Date tehnice

Greutate 1064000 g
Înălțime 350 mm
Lungime 800 mm
Lățime 800 mm

Recenzii

Pentru moment nu există nicio recenzie.

Scrieți o recenzie

Separator magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 800 x 800 x 350 mm

Separatorul magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 800 x 800 x 350 mm se montează deasupra benzilor transportoare, având rolul de a elimina materialele feromagnetice și de a proteja echipamentele și procesele industriale de contaminare. Acest bloc magnetic puternic este conceput special pentru a face față cerințelor aplicațiilor industriale dintr-o gamă largă de sectoare, precum prelucrarea metalelor, industria alimentară, reciclarea deșeurilor și multe altele.

Scrieți o recenzie

alte 2 produse din aceeași categorie:
Înălțime: 250 mm, Lungime: 600 mm, Lățime: 600 mm
Separatorul magnetic suspendat pentru benzi transportoare 600 x 600 x 250 mm este plasat deasupra benzilor transportoare pentru a filtra și a elimina materialele feromagnetice, protejând astfel echipamentele de procesare și asigurând siguranța și sănătatea utilizatorilor. Acest bloc magnetic de mare energie este special conceput pentru aplicații industriale și se folosește într-o varietate de domenii, cum ar fi reciclarea deșeurilor, procesarea alimentelor și industria chimică.
Preț 11.875,00 lei
Previzualizare
Înălțime: 180 mm, Lungime: 400 mm, Lățime: 400 mm
Separatorul magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 400 x 400 x 180 mm poate fi folosit pentru a îndepărta și filtra particulele feromagnetice dintr-un flux de material. Acesta este instalat deasupra benzilor transportoare sau jgheaburilor și folosește câmpul magnetic a unui magnet permanent pentru a atrage și reține particulele feromagnetice din materialul care trece pe dedesubt. Separatorul magnetic suspendat este eficient și economic, fiind ideal pentru protecția echipamentelor și îmbunătățirea calității produselor în diverse industrii.
Preț 5.450,00 lei
Previzualizare