Filtrează după
Înălțime
mm mm
Lungime
mm mm
Lățime
mm mm
Preț
lei lei
Greutate
g g
Filtru
Reduceri
Reduceri

Grilă magnetică pătrată 200 x 200 x 25 mm

Reducerea este valabila pana la epuizarea stocului.
Grila magnetică pătrată 200 x 200 x 25 mm se poate folosi pentru tuburi/conducte cu secțiunea pătrată și latura de 200 mm. Este construită din patru tuburi de inox neferos alimentar echipat cu magneți neodim de putere foarte mare.
Preț 2.350,00 lei
Prețul obișnuit 2.850,00 lei

Set magnet fishing / pescuit: Oală D 90 + funie 8 mm / 20 m + carabină

Set magnet fishing / pescuit: Oală D 90 + funie 8 mm / 20 m + carabină, este un kit de pescuit cu magnetul simplu dar cu magnet neodim puternic.
Magnetul pentru pescuit de 320 kg forță, Forța de contact este determinată în condiții ideale.  În utilizarea practică, acest magnet are tendința de a aluneca ușor pe suprafețe subțiri, deformate sau murdare.
 Prindere puternica doar la contact pe toata suprafata si pe un fier mai gros.

Este ieftin potrivit pentru cei care vor doar să încerce sau pentru începători.  Magneții pentru pescuit sunt încastrați într-o carcasă de oțel, ce-i mai spunem și oală, ce le oferă o rezistență foarte mare la loviri și forță mare de atracție la contact.
Reducerea este valabila pana la epuizarea stocului.

Preț 183,00 lei
Prețul obișnuit 235,00 lei

Magnet neodim oală D 90 mm cârlig inelar

  Magnet neodim puternic, formă oală, placat cu nichel, N38 cu diametrul 90 mm și forța prindere 320 kg la contact. Magneți neodim clasici pentru pescuitul cu magneți.

 Forța de contact este determinată în condiții ideale.

În utilizarea practică, acest magnet are tendința de a aluneca ușor pe suprafețe subțiri, deformate sau murdare.
 Prindere puternica doar la contact pe toata suprafata si pe un fier mai gros.

 Este un model ieftin potrivit pentru cei care vor doar să încerce sa scoata un metal sau pentru începători.

 Reducerea este valabila pana la epuizarea stocului.

Preț 150,00 lei
Prețul obișnuit 198,00 lei

Set magnet fishing / pescuit: Oală D 75 mm + funie 6 mm / 20 m +...

Set magnet fishing / pescuit: Oală D 75 mm + funie 6 mm / 20 m + carabină, este cel mai simplu set de pescuit cu magnet. Este simplu și ieftin potrivit pentru cei care vor doar să încerce sau pentru începători.
orța de contact este determinată în condiții ideale.

În utilizarea practică, acest magnet are tendința de a aluneca ușor pe suprafețe subțiri, deformate sau murdare.
 Prindere puternica doar la contact pe toata suprafata si pe un fier mai gros.

 Este un model cu pret redus potrivit pentru cei care vor  să încerce sa scoata un metal dinapa sau pentru începători.

 Reducerea este valabila pana la epuizarea stocului.
Preț 119,00 lei
Prețul obișnuit 159,00 lei
Produse noi
Produse noi

Magnet ferită bloc 80 x 40 x 15 mm

Magnet ferită bloc, magnetizare Y35. Magnet permanent mare din ferită, formă dreptunghiulară. Polii magnetului se află pe fețele pătrate 80 x 40 mm rezistență foarte bună la demagnetizare. Poate opera la temperaturi ridicate - max. 250 °C.
Preț 17,00 lei

Magnet neodim bloc 60 x 20 x 5 mm N52

Magneți neodim puternici, formă bloc, placați cu nichel, magnetizare N52. Acești magneți necesită atenție sporită la manipulare.
Preț 34,00 lei

Magnet neodim bloc 10 x 4 x 2 mm

Magneți neodim puternici în formă de blocuri, placați cu nichel, magnetizare N45, forță aproximativ 0,8 kg. Polii magnetului se află pe fețele 10 x 4 mm.  Utilizați deseori în proiecte ce necesită o fixare puternică cu un magnet ușor de manevrat.
Preț 1,70 lei
Separatoare magnetice pentru benzi transportoare - Eficiență

Separatoare magnetice pentru benzi transportoare

Separatoarele magnetice pentru benzi transportoare sunt dispozitive de separare a materialelor feromagnetice (care sunt atrase de magneți) de cele non-feromagnetice (care nu pot fi atrase de magneți) dintr-un flux continuu de materiale pe o bandă transportoare. Acestea sunt utilizate pe scară largă în industria minieră, reciclare, procesare de deșeuri, construcții și altele, pentru a elimina contaminanții metalici și a proteja echipamentele și produsele de deteriorare sau contaminare.

Modului de funcționare pentru un separatorul magnetic suspendat deasupra unei benzi transportoare

În industria modernă, separatoarele magnetice pentru benzi transportoare sunt esențiale pentru a menține calitatea, eficiența și siguranța proceselor de producție. La Magneo Smart SRL, ne străduim, să oferim cele mai simple, eficiente și performante separatoare magnetice de pe piață. Descoperă gama noastră de produse și cum acestea pot îmbunătăți procesele tale industriale.

Ce sunt separatoarele magnetice pentru benzi transportoare?

Avantajele separatoarelor magnetice pentru benzi transportoare

 • Eficiență ridicată: Separatoarele magnetice au o eficiență ridicată în captarea și separarea materialelor feromagnetice, reducând pierderile de producție și îmbunătățind calitatea produselor.
 • Protecția echipamentelor: Aceste dispozitive protejează echipamentele de procesare împotriva avariilor cauzate de particule metalice, prelungind durata lor de viață și reducând costurile de întreținere.
 • Reducerea costurilor: Prin utilizarea separatoarelor magnetice, companiile pot reduce costurile asociate cu repararea echipamentelor, eliminarea deșeurilor și reciclarea produselor contaminate.
 • Ușor de întreținut: Separatoarele magnetice necesită întreținere minimă și pot fi ușor integrate în sistemele existente de transportoare.

Gama noastră de separatoare magnetice pentru benzi transportoare

La Magneo Smart SRL, oferim o varietate de separatoare magnetice pentru a satisface nevoile specifice ale clienților noștri:

 • Separator magnetic suspendat
 • Separator magnetic cu plăci (numai la comandă)
 • Separator magnetic de tip rola (numai la comandă)
 • Separator magnetic cu tambur (numai la comandă)
 • Separator magnetic cu curea transversală (numai la comandă)
Cum să alegi separatorul magnetic potrivit pentru aplicația ta

Pentru a alege separatorul magnetic potrivit, trebuie să iei în considerare următorii factori:

 • Tipul și dimensiunea particulelor feromagnetice: În funcție de mărimea și tipul de particule metalice pe care dorești să le elimini, vei avea nevoie de un separator magnetic cu o putere și o configurație specifică.
 • Debitul de material: Debitul de material pe banda transportoare va determina capacitatea și viteza de funcționare a separatorului magnetic. Asigură-te că alegi un separator care poate face față cerințelor de volum ale aplicației tale.
 • Condițiile de lucru: Separatoarele magnetice pot fi proiectate pentru a funcționa în medii umede, uscate, calde sau reci. Alege un separator magnetic care este compatibil cu condițiile de lucru specifice ale locației tale.
 • Integrarea în sistemul existent: Este important să te asiguri că separatorul magnetic ales poate fi ușor integrat în sistemul tău de transportoare existent, fără a necesita modificări semnificative sau costisitoare.
 • Costurile și bugetul: Separatoarele magnetice variază în funcție de preț, în funcție de performanță, caracteristici și calitate. Analizează-ți bugetul și necesitățile pentru a alege un separator magnetic care să ofere cel mai bun raport calitate-preț.
De ce să alegi Magneo Smart SRL pentru separatoarele magnetice de înaltă calitate?

La Magneo Smart SRL, ne mândrim cu furnizarea de separatoare magnetice de înaltă calitate și servicii clienți excepționale. Iată câteva motive pentru care să ne alegi:

 • Experiență vastă în industrie: Avem o experiență îndelungată în proiectarea, fabricarea și instalarea separatoarelor magnetice pentru o varietate de aplicații industriale.
 • Inovație și tehnologie avansată: Folosim tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate pentru a produce separatoare magnetice eficiente și durabile.
 • Suport tehnic și servicii post-vânzare: Echipa noastră de profesioniști oferă suport tehnic și servicii post-vânzare pentru a ne asigura că separatorul magnetic funcționează în mod optim în aplicația ta.
 • Produse personalizate: Ne adaptăm soluțiile noastre pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client, oferind produse personalizate care se potrivesc perfect în aplicațiile lor.

Găsește soluția perfectă pentru nevoile tale de separare magnetică în gama noastră de separatoare magnetice pentru benzi transportoare. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre cerințele tale și a afla cum te putem ajuta să îmbunătățești eficiența și să reduci costurile în procesele tale industriale. Împreună, vom identifica și implementa soluția de separare magnetică optimă pentru a satisface cerințele aplicației tale și a îmbunătăți productivitatea și calitatea generală a producției.

Contactează-ne

Pentru mai multe informații despre separatoarele noastre magnetice, întrebări sau pentru a solicita o ofertă, nu ezitați să ne contactați:

Echipa noastră de experți este gata să îți ofere asistență și să te ajute să alegi soluția potrivită pentru nevoile tale de separare magnetică. Împreună, vom contribui la îmbunătățirea eficienței și la reducerea costurilor în procesele tale industriale. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu tine!

Separatoare magnetice pentru benzi transportoare

Separatoare magnetice pentru benzi transportoare, concepute pentru a îmbunătăți eficiența și a reduce costurile în aplicații industriale. Informează-te acum!
Înălțime: 180 mm, Lungime: 400 mm, Lățime: 400 mm
Separatorul magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 400 x 400 x 180 mm poate fi folosit pentru a îndepărta și filtra particulele feromagnetice dintr-un flux de material. Acesta este instalat deasupra benzilor transportoare sau jgheaburilor și folosește câmpul magnetic a unui magnet permanent pentru a atrage și reține particulele feromagnetice din materialul care trece pe dedesubt. Separatorul magnetic suspendat este eficient și economic, fiind ideal pentru protecția echipamentelor și îmbunătățirea calității produselor în diverse industrii.
Preț 5.450,00 lei
Disponibil în stoc
Previzualizare
Înălțime: 250 mm, Lungime: 600 mm, Lățime: 600 mm
Separatorul magnetic suspendat pentru benzi transportoare 600 x 600 x 250 mm este plasat deasupra benzilor transportoare pentru a filtra și a elimina materialele feromagnetice, protejând astfel echipamentele de procesare și asigurând siguranța și sănătatea utilizatorilor. Acest bloc magnetic de mare energie este special conceput pentru aplicații industriale și se folosește într-o varietate de domenii, cum ar fi reciclarea deșeurilor, procesarea alimentelor și industria chimică.
Preț 11.875,00 lei
Disponibil în stoc
Previzualizare
Înălțime: 350 mm, Lungime: 800 mm, Lățime: 800 mm
Separatorul magnetic bloc suspendat pentru benzi transportoare 800 x 800 x 350 mm se montează deasupra benzilor transportoare, având rolul de a elimina materialele feromagnetice și de a proteja echipamentele și procesele industriale de contaminare. Acest bloc magnetic puternic este conceput special pentru a face față cerințelor aplicațiilor industriale dintr-o gamă largă de sectoare, precum prelucrarea metalelor, industria alimentară, reciclarea deșeurilor și multe altele.
Preț 18.850,00 lei
Ultimele produse in stoc
Previzualizare