Prețuri foarte mici! Verificați-ne!

Prețuri mici! Verificați!

Importăm produsele noastre direct de la fabricant, în cantități mari, obținem și discount-uri considerabile, astfel ne permitem să practicăm prețuri mici cu discount pe cantitate. Asta și pentru că, fiind magazin online, avem cheltuieli destul de mici, nefiind nevoiți să plătim chirii sau amortizări la investiții în spații comerciale scumpe.

Livrare rapidă, GRATUIT pentru comenzi cu valoare peste 200 RON

Livrare rapidă, GRATUIT pentru comenzi cu valoare peste 200 RON

Ca să cumperi rapid, sigur și ieftin, Magneo Smart oferă clienților săi livrare gratuită pe teritoriul României pentru toate comenzile a căror valoare depășește 200 RON. În cazul în care valoarea comenzii nu depășește 200 RON, costurile de livrare vor fi incluse în preț, conform celor de mai jos. Prețul pentru livrare este fix indiferent de locația destinației sau greutatea coletului.

 • Curier
  • Preț: 15 lei/colet;
  • Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare. Pentru comenzile plasate până în ora 16:00 expediția se face în aceeași zi (curierul preia produsele în jurul orei 18:00) și livrarea se face în 24 ore. (excepție fac perioadele aglomerate, sărbători, Black Friday, etc.);
  • Comanda este livrată la adresa furnizată oriunde în țară.
 • Poșta Română
  • Preț: 15 lei/colet;
  • Termen de livrare: 4, 5 zile lucrătoare
  • Comanda va fi livrată la oficiul poștal, de unde coletul trebuie ridicat personal. Nu uitați că, în general, adresa din buletin trebuie să coincidă cu adresa destinatarului;
  • Poșta Română livrează oriunde în România.

Comanda este înregistrată automat la momentul lansării comenzii pe site. După lansarea comenzii o persoană din cadrul firmei va lua legătura cu dumneavoastră în vederea confirmării telefonice a comenzii și verificării datelor de livrare și facturare. Fără o confirmare telefonică, comanda nu va fi procesată și produsele nu vor fi expediate. Din momentul confirmării, comanda va fi expediată în maxim o (una) zi lucrătoare. Prețurile produselor afișate pe site sunt finale la care se adaugă taxele de transport.

Coletul va fi expediat împreună cu factura fiscală și cu instrucțiunile de folosire a magneților neodim sau ferită. La primirea coletului veți plăti ramburs contravaloarea către agentul firmei de curierat sau către factorul poștal.

ASISTENȚĂ TELEFONICĂ

La noi găsiți ceea ce vă trebuie!

Asistență telefonică

Vă ajutăm să alegeți produsul în funcție de utilizarea acestuia. Dacă aveți o aplicație pentru care vă trebuie un magnet și nu sunteți sigur de forța necesară sau dimensiunile acestuia vă putem îndruma în alegerea produsului potrivit. Din experiența noastră și a celorlalți clienți vă putem recomanda cea mai eficientă variantă pentru rezolvarea problemei dumneavoastră.

Comandă SIMPLU și RAPID

Nu-i nevoie să-ți faci cont. N-ai nevoie nici măcar de e-mail!

Unul dintre avantajele magazinelor online este că poți face cumpărăturile din confortul casei tale, dar sunt clienți care s-au săturat să-și facă conturi pe diverse site-uri. La noi puteți face cumpărături și fără cont și chiar fără e-mail.

Comandă fără e-mail
Câmpul e-mail este opțional

Puteți urmări o comandă chiar dacă ați plasat-o fără e-mail. După înregistrarea comenzii puteți urmări statusul acesteia, chiar și în aceste condiții. Trebuie doar să copiați link-ul afișat pe pagina de confirmare a comenzii și să-l păstrați pentru a-l folosi atunci când doriți să verificați starea comenzii dumneavoastră.

Link urmărire comandă fără e-mail
Copiază link-ul de urmărire al comenzii

Introduceți link-ul, pe care se presupune că l-ați păstrat într-un browser și veți obține pagina cu starea actuală a comenzii dumneavoastră.

Urmărire comandă fără e-mail
Urmăriți starea comenzii accesând link-ul memorat la finalizarea acesteia

Înregistrare rapidă cu ajutorul conturilor de rețele sociale

Puteți beneficia și de avantajele clienților ce au cont fără să mai completați toate formularele la crearea contului. În acest sens puteți folosi unul dintre butoanele corespunzătoare pentru înregistrarea cu adresa de e-mail asociată cu un cont de rețea socială dintre cele disponibile.

Înregistrare cu ajutorului contirilor de rețele sociale
Înregistrare cu ajutorului conturilor de rețele sociale