Începuturile noastre

Magneți neodim puternici ca furnica

Magneo Smart a început în anul 2013 ca un proiect tânăr, la început de drum, în spatele căruia se afla o echipă tânără și ambițioasă. Compania a demarat ca un proiect ambițios pentru a introduce magneții neodim de înaltă calitate pe piața românească. Am avut ambiția să ne impunem prin pasiune, oferind respectul cuvenit cumpărătorului român, să ne afirmăm prin seriozitate, corectitudine, promptitudine, flexibilitate. Astfel, nu vom practica prețuri nejustificat de mari și nici nu vom încerca să descriem exagerat calitatea produselor. Suntem permanent deschiși sugestiilor astfel încât serviciile noastre să acopere cât mai bine nevoile dumneavoastră și să vă putem oferi cea mai bună experiență de cumpărare. Această abordare ne-a ghidat pe parcursul evoluției noastre, de la MagnetiPuternici.ro la brandul de azi, Magneo-Smart.ro. Considerăm că numărul tot mai mare de clienți este un indicator al faptului că suntem pe drumul cel bun și ținem să vă mulțumim pentru încredere!

Magnet neodim stilizat

Diversitate și calitate

Portofoliul nostru cuprinde magneți neodim, samariu-cobalt, magneți ferită, și produse magnetice flexibile, adaptate pentru utilizări industriale, educaționale și personale. Oferim peste un milion de magneți de înaltă performanță și peste 600 de dimensiuni standard, cu livrare rapidă și eficientă.

Consultanță și expertiză

Echipa noastră de vânzări, cu experiență vastă, este dedicată să asculte nevoile clienților și să ofere recomandări precise. Avem experiență în dezvoltarea de soluții magnetice pentru o varietate de industrii, de la fabrici de conserve la uzine chimice și turbine eoliene.

Serviciul clienți și angajamentul nostru

Ne străduim să depășim așteptările clienților, oferind un serviciu clienți excepțional, cu răspunsuri rapide și eficiente. Suntem deschiși la sugestii pentru a îmbunătăți continuu serviciile noastre și a vă oferi cea mai bună experiență de cumpărare.

Creșterea și evoluția

Magneo-Smart continuă să crească, extinzându-și gama de magneți și răspunzând cererilor pieței. Suntem mândri că reprezentăm județul Galați în acest domeniu și rămânem angajați în oferirea de soluții magnetice inovatoare și accesibile.