Magnet AlNiCo oala D20 mm 1
  • Magnet AlNiCo oala D20 mm 1
  • Magnet AlNiCo oala D20 mm 2
  • Magnet AlNiCo oala D20 mm 3
  • Magnet AlNiCo oala D20 mm 4
  • Magnet AlNiCo oala D20 mm 5

Magnet AlNiCo oală D 20x25 mm cu tijă

23,00 lei
cu TVA
Magnet oală, AlNiCo, forță aproximativ 4 kg, diametrul 20 mm și tija D6/8 mm Magnet oală special, cu o forma cilindrică și o tija pe spate. Carcasă ce protejează magnetul este galvanizată și acoperită cu zinc, cu un diametru de 10 mm și o înălțime de 16 m

Reduceri de volum

Cantitate Preț Reducere Economisiți
De la 10 18,30 lei/buc. 4,70 lei/buc. Până la 47,00 lei
Cantitate
Stoc epuizat

Informațiile asupra produselor, caracteristicilor și prețurilor acestora corespund unei definiții la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Ele sunt oferite numai cu titlu informativ și deci nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală. Informațiile asupra produselor, caracteristicilor și prețurilor acestora corespund unei definiții la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Ele sunt oferite numai cu titlu informativ și deci nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală.
Consumatorul va fi contactat telefonic de către un reprezentant MAGNEO SMART pentru confirmare verbală. Pentru aceasta vă rugăm să vă asigurați de acuratețea datelor introduse astfel încât să vă putem contacta. Nu livrăm produse echivalente decât cu acordul scris sau verbal al clientului. Consumatorul va fi contactat telefonic de către un reprezentant MAGNEO SMART pentru confirmare verbală. Pentru aceasta vă rugăm să vă asigurați de acuratețea datelor introduse astfel încât să vă putem contacta. Nu livrăm produse echivalente decât cu acordul scris sau verbal al clientului.
Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora cu notificare prealabila la e-mail contact@magneo-smart.ro.  Taxele de retur vor fi suportate de client. MAGNEO SMART va returna valoarea produselor în 14 zile de la primirea lor prin transfer bancar. Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora cu notificare prealabila la e-mail contact@magneo-smart.ro. Taxele de retur vor fi suportate de client. MAGNEO SMART va returna valoarea produselor în 14 zile de la primirea lor prin transfer bancar.

Magnet oală, AlNiCo, forță aproximativ 4 kg, diametrul 20 mm și tija D6/8 mm


Magnet oală special, cu o forma cilindrică și o tija pe spate. Carcasă ce protejează magnetul este galvanizată și acoperită cu zinc, cu un diametru de 10 mm și o înălțime de 16 mm. Magnetul din interior este din AlNiCo și este rezistent la temperaturi de până la 450°C. Tija are un diametru de 6 mm și o înălțime de 8 mm. Acest tip de magneți oală este folosit deseori în cuptoare sau sisteme de vopsire.

70320

Date tehnice

Tratament suprafață Placat cu Zinc (Zn-Cu-Zn)
Forță 4 kg
Material AlNiCo
Formă Oală
Diametru 20 mm
Temperatura maximă de lucru 450 °C
Înalțime oală 25 mm
Înalțime totală 33 mm

Recenzii

Pentru moment nu există nicio recenzie.

Scrieți o recenzie

Magnet AlNiCo oală D 20x25 mm cu tijă

Magnet oală, AlNiCo, forță aproximativ 4 kg, diametrul 20 mm și tija D6/8 mm Magnet oală special, cu o forma cilindrică și o tija pe spate. Carcasă ce protejează magnetul este galvanizată și acoperită cu zinc, cu un diametru de 10 mm și o înălțime de 16 m

Scrieți o recenzie

alte 3 produse din aceeași categorie:
Forță: 42 kg, Diametru: 40 mm, Diametru interior: 10,5 mm, Diametru gaură: 5,5 mm
Preț 58,00 lei
Produsul este disponibil în stoc.
Buc Preț Economisiți
De la 5 52,00 lei/buc. 30,00 lei Total
De la 20 46,00 lei/buc. 240,00 lei Total
De la 40 43,00 lei/buc. 600,00 lei Total
Previzualizare