• Nou
Magnet neodim oală D 136 mm cârlig inelar rotativ - magnet fishing
  • Magnet neodim oală D 136 mm cârlig inelar rotativ - magnet fishing
  • Magnet neodim oală D 136 mm - magnet fishing
  • Magnet neodim oală D 136 mm - magnet fishing - demontat
  • Magnet neodim oală D 136 mm - magnet fishing - verso
  • Magnet neodim oală D 136 mm

Magnet neodim oală D 136 mm cârlig inelar rotativ - magnet fishing

370,00 lei
cu TVA
Magnet neodim foarte puternic, formă oală, placat cu nichel, magnetizare N38 cu diametrul 136 mm și forța prindere 600 kg foarte bun pentru fishing.
Cantitate

Informațiile asupra produselor, caracteristicilor și prețurilor acestora corespund unei definiții la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Ele sunt oferite numai cu titlu informativ și deci nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală. Informațiile asupra produselor, caracteristicilor și prețurilor acestora corespund unei definiții la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Ele sunt oferite numai cu titlu informativ și deci nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală.
Consumatorul va fi contactat telefonic de către un reprezentant MAGNEO SMART pentru confirmare verbală. Pentru aceasta vă rugăm să vă asigurați de acuratețea datelor introduse astfel încât să vă putem contacta. Nu livrăm produse echivalente decât cu acordul scris sau verbal al clientului. Consumatorul va fi contactat telefonic de către un reprezentant MAGNEO SMART pentru confirmare verbală. Pentru aceasta vă rugăm să vă asigurați de acuratețea datelor introduse astfel încât să vă putem contacta. Nu livrăm produse echivalente decât cu acordul scris sau verbal al clientului.
Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora cu notificare prealabila la e-mail contact@magneo-smart.ro.  Taxele de retur vor fi suportate de client. MAGNEO SMART va returna valoarea produselor în 14 zile de la primirea lor prin transfer bancar. Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora cu notificare prealabila la e-mail contact@magneo-smart.ro. Taxele de retur vor fi suportate de client. MAGNEO SMART va returna valoarea produselor în 14 zile de la primirea lor prin transfer bancar.

Magnet neodim foarte puternic, formă oală, placat cu nichel, magnetizare N38 cu diametrul 136 mm și forța prindere 600 kg foarte bun pentru fishing.

Un magnet oală foarte puternic cu un diametru de 136 mm și o forța de susținere de 600 kg. Această forță este calculată pentru o forță de desprindere perpendiculară pe suprafața de contact. Dacă lipiți magnetul de un perete atunci va susține mult mai puțin. Cârligul filetat M12, este înșurubat și e detașabil, putând fixa o tija mai lungă. Miezul este din magnet neodim iar carcasa este din oțel și este placată cu nichel. Poate fi utilizat pentru a agăța de o suprafața metalică diferite obiecte din gospodărie sau de la birou (ustensile de bucătărie, haine, planșe, etc.), reclame, panouri publicitare, etc.

Datorită forței sale, a formei ce maximizează forța de atracție în comparație cu greutatea și a cârligului inelar puternic (M12) acest magnet de tip oală mai poate poate fi folosit și pentru fishing, recuperat sau pescuit obiecte fero-magnetice din rău, lac sau fântână.

Spre deosebire de magneții neodim bruți precum blocurile, discurile sau inelele, magneții oală sunt sisteme magnetice, adică produse magnetice finite. Magneții oală au fost creați pentru a maximiza forța magnetică la contact, precum o ventuză magnetică. Carcasă metalică în care este îngropat miezul magnetic are rol atât de protecție cât și de închidere a câmpului magnetic, prin conducerea cestuia, pe cel mai scurt drum, adică prin materialul feromagnetic al carcasei - scurtcircuitare a câmpului magnetic. Prin urmare, magneții oală vor furniza o forța superioară la contact dar vor atrage puțin sau deloc la distanță. Mai multe detalii despre magneții oală aici.

Dacă doriți un magnet puternic pentru aplicații ce presupune atracție la distanță, precum detectoare de metal sau separatoare magnetice, atunci NU alegeți magneți oală deoarece nu vor fi de folos. Pentru astfel de sarcini alegeți blocuri sau discuri neodim.

ATENTIE!
Magneții oală sunt concepuți EXCLUSIV pentru sarcini de FIXARE și nu vor atrage la distanță. Citiți mai multe aici.

Date tehnice

Greutate 2700 g
Tratament suprafață Placat cu Nichel (Ni-Cu-Ni)
Magnetizare N38
Forță 600 kg
Material NdFeB
Formă Oală
Diametru 136 mm
Temperatura maximă de lucru 80 °C
Înalțime oală 25 mm
Înălțime totală cu cârlig 75 mm
Filet M12

Recenzii

Pentru moment nu există nicio recenzie.

Scrieți o recenzie

Magnet neodim oală D 136 mm cârlig inelar rotativ - magnet fishing

Magnet neodim foarte puternic, formă oală, placat cu nichel, magnetizare N38 cu diametrul 136 mm și forța prindere 600 kg foarte bun pentru fishing.

Scrieți o recenzie

alte 15 produse din aceeași categorie:
Funia magnet fishing / sfoara din polipropilenă, tip cordelină, 6 mm este versatilă datorită raportului său extraordinar de greutate / rezistență, se utilizează pentru pescuitul cu magneți dar și pentru leagăne, steaguri, bannere, fixarea obiectelor în timpul transportului sau pentru suspendări ușoare.
Preț 19,00 lei
Previzualizare
  • Nou