• La reducere!
  • -500,00 lei
Grilă magnetică filtrare 200 x 200 x 25 mm copertă
  • Grilă magnetică filtrare 200 x 200 x 25 mm copertă
  • Grilă magnetică filtrare 200 x 200 x 25 mm
  • Grilă magnetică filtrare 200 x 200 x 25 mm suruburi

Grilă magnetică pătrată 200 x 200 x 25 mm

2.350,00 lei Economisiți 500,00 lei
2.850,00 lei
cu TVA
Grilă magnetică pătrată 200 x 200 x 25 mm se poate folosi pentru tuburi/conducte cu secțiunea pătrată și latura de 200 mm. Este construită din patru tuburi de inox neferos alimentar echipat cu magneți neodim de putere foarte mare.
Informațiile asupra produselor, caracteristicilor și prețurilor acestora corespund unei definiții la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Ele sunt oferite numai cu titlu informativ și deci nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală. Informațiile asupra produselor, caracteristicilor și prețurilor acestora corespund unei definiții la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Ele sunt oferite numai cu titlu informativ și deci nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală.
Consumatorul va fi contactat telefonic de către un reprezentant MAGNEO SMART pentru confirmare verbală. Pentru aceasta vă rugăm să vă asigurați de acuratețea datelor introduse astfel încât să vă putem contacta. Nu livrăm produse echivalente decât cu acordul scris sau verbal al clientului. Consumatorul va fi contactat telefonic de către un reprezentant MAGNEO SMART pentru confirmare verbală. Pentru aceasta vă rugăm să vă asigurați de acuratețea datelor introduse astfel încât să vă putem contacta. Nu livrăm produse echivalente decât cu acordul scris sau verbal al clientului.
Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora cu notificare prealabila la e-mail contact@magneo-smart.ro.  Taxele de retur vor fi suportate de client. MAGNEO SMART va returna valoarea produselor în 14 zile de la primirea lor prin transfer bancar. Clienții au dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora cu notificare prealabila la e-mail contact@magneo-smart.ro. Taxele de retur vor fi suportate de client. MAGNEO SMART va returna valoarea produselor în 14 zile de la primirea lor prin transfer bancar.

Grilă magnetică pătrată 200 x 200 x 25 mm se poate folosi pentru tuburi/conducte cu secțiunea pătrată și latura de 200 mm.

Este construită din patru tuburi de inox neferos alimentar echipat cu magneți neodim de putere foarte mare.

Atrage particulele de metal pe care le captează strâns, astfel încât să nu poată fi returnate în fluxul de materiale. Carcasa este fabricată din oțel inoxidabil și îndeplinește cerințele industriei alimentare. (HCCAP).

Este folosită mai ales pentru reținerea impurităților de fier din cereale, grâu, făină, furaje dar și la materiale plastice.

Domenii de aplicare:

  • Industria morăritului;
  • Industria plastică;
  • Industria metalelor;
  • Metalurgie;
  • Industria ușoară.
SEP-MAG-200X200

Recenzii

Pentru moment nu există nicio recenzie.

Scrieți o recenzie

Grilă magnetică pătrată 200 x 200 x 25 mm

Grilă magnetică pătrată 200 x 200 x 25 mm se poate folosi pentru tuburi/conducte cu secțiunea pătrată și latura de 200 mm. Este construită din patru tuburi de inox neferos alimentar echipat cu magneți neodim de putere foarte mare.

Scrieți o recenzie

alte 5 produse din aceeași categorie:
Grilă magnetică rotundă D 150 x 25 mm se poate folosi pentru tuburi/conducte cu diametrul interior de 150 mm, sau pentru buncăre de alimentare. Este formată din trei tuburi de inox neferos alimentar echipate cu magneți neodim de putere foarte mare.
Preț 1.430,00 lei
Previzualizare
Grilă magnetică pătrată 300 x 300 x 25 mm este realizată din oțel inoxidabil și oferă un câmp magnetic de mare intensitate, cu gradient ridicat pentru a îndepărta metalele feroase din materialele care curg liber.
Preț 5.580,00 lei
Previzualizare
Grilă magnetică pătrată 150 x 150 x 25 mm se poate folosi pentru tuburi/conducte cu secțiunea pătrată și latura de 150 mm. Este construită din trei tuburi de inox neferos alimentar echipat cu magneți neodim de putere foarte mare.
Preț 1.770,00 lei
Previzualizare
Grilă magnetică rotundă D 300 x 25 mm se poate folosi pentru tuburi/conducte cu diametrul interior de 300 mm, sau pentru buncăre de alimentare. Este formată din șase tuburi de inox neferos alimentar echipate cu magneți neodim de putere foarte mare.
Preț 4.850,00 lei
Previzualizare
Grilă magnetică rotundă D 200 x 25 mm se poate folosi pentru tuburi/conducte cu diametrul interior de 200 mm, sau pentru buncăre de alimentare. Este formată din patru tuburi de inox neferos alimentar echipate cu magneți neodim de putere foarte mare.
Preț 2.450,00 lei
Previzualizare